Leidykla OBUOLYS atsinaujino! 8 patobulinimai, apie kuriuos nežinojote

Nov 14, 2023
Leidykla OBUOLYS atsinaujino! 8 patobulinimai, apie kuriuos nežinojote

Pristatome visiškai naujus leidyklos OBUOLYS namus internete. Štai, kas gero laukia mūsų skaitytojų:

✅ Pirmiausia, dabar knygas galėsite įsigyti tikrai greitai ir patogiai.

(Ir kai sakome greitai, turime omeny GREITAI - sudie 🐌, metas 🏎️ 🏁🏆!)

Modernus, švarus, greitas puslapis garantuos 💯 pirkimo patirtį.

 Visas dėmesys - Jums. Ką tai reiškia?

✅ Komentarai ir atsiliepimai apie knygas užima 🥇vietą. Nuo šiol prašysime Jūsų palikti atsiliepimą apie įsigytą knygą, nes mums tikrai - TIKRAI - svarbi Jūsų nuomonė!

✅ Dar daugiau, palikti atsiliepimą apie knygą nuo šiol apsimoka 💰 - gausite nuolaidų kitai knygai! (Ir ne, mes neperkame Jūsų atsiliepimų - gausite nuolaidą nesvarbu, ar Jūsų atsiliepimas buvo teigiamas, ar neigiamas. Tiesą sakant, prasti atsiliepimai mums 🤞patinka - jie padeda tobulėti!) (RIMTAI padeda!)

✅ Taip pat, galėsite pasidalinti unikaliais nuolaidos kodais su savo draugais, o jiems įsigijus knygų, gauti tikrų eurų nuolaidas patys 🤑!

✅ Geresnis ir greitesnis aptarnavimas. Įdiegėme centralizuotą klientų aptarnavimo sistemą, kurioje visas Jūsų užklausas (el. paštu, pokalbių programėle mūsų puslapyje, Facebook, Instagram) matome vienoje vietoje. Galėsime atsakyti greičiau ir pasiūlyti knygą tiksliau!

Personalizaciją išbandykite gyvai. Nuo šiol su patogiu įrankiu galėsite dar prieš pirkimą išbandyti, kaip Jūsų pasirinktas vardas atrodys įspaustas ant knygos ar darbo kalendoriaus 😍.

Nuo šiol galite atsiimti knygas NEMOKAMAI per 30 min.! Atidarėme atsiėmimo punktą mūsų sandėlyje Garliavoje (Kauno raj.), J. Šimkaus 24. Daugiau apie pristatymo būdus čia.

 ✅ Tvarumas - ne tik madingas žodis. Visi kalba apie tvarumą, bet mažai kas gali pasakyti, ką tas žodis reiškia. Mes nusprendėme prisidėti paprastai, bet užtrikrintai: nuo šiol už kiekvieną Jūsų įsigytą knygą pasodinsime po medį 🌳.

Geriau visiems, geriau planetai 🌎. Medžių sodinimo progresą galėsite stebėti čia, o prekių krepšelyje visada matysite, kiek medžių su savo pirkiniu pasodinote 🫶

 Žinome, žinome... negali būti vien geros naujienos, tiesa?

 🔴 Kai kurių dalykų negalėjome perkelti į naują parduotuvę. Pavyzdžiui, Jūsų slaptažodžių. Kadangi jie saugomi užšifruoti, Jums teks susikurti naują slaptažodį savo paskyrai.

Tai labai paprasta - užtruksite vos kelias sekundes!

🔴 Taip pat, Jūsų istoriniai pirkimo duomenys liko mūsų senojoje svetainėje - jeigu turite įsigiję el. knygų, kurių dar neperskaitėte, parašykite pagalba@obuolys.lt - mes patikrinsime ir suteiksime Jums prieigą iš naujo.

❓ Ką daryti, jeigu rezervavau knygą senoje parduotuvėje, o užsakymo dar negavau?

 Nieko 😉. Tiksliau - laukti ⏳. Užsakymai, atlikti iki transformacijos, bus sėkmingai įvykdyti, tačiau jų negalėsite sekti per automatinius siuntų sekimo įrankius (✅📦dar vienas naujas privalumas!) - jeigu nerimaujate, kur Jūsų siunta, parašykite pagalba@obuolys.lt arba į mūsų tiesioginių pokalbių programėlę dešiniajame puslapio kampe.

📚 Naršykite, rinkitės knygas - išbandykite! Ir nepamirškite: skaitantis žmogus yra gražus.

P.S. Daugiau gerų naujienų - netrukus.

Daugiau straipsnių

Komentarai (1)

  • Labai smagu! Seniai reikėjo, sveikinu ;)

    Jonas

Palikite komentarą

Žinokite, kad komentarai turi būti patvirtinti prieš juos paskelbiant